Jumaat, 17 April 2009

Testimonial

Originally Posted by Leeza + Hafez
[http://bumbleberriesee.blogspot.com/]
English Rose - Dah try dah yang nih..bli jek balik rumah terus try..Leza nih kategori pemalas jaga muka, so kira sabun nih menyenangkan keje ah. mmg terasa kelainannye ah..Cube la..Jgn malu2..


Originally Posted by Jentyu
Nak bagi testi sikit..saya guna set jerawat. Skrg dah sebulan lebih dah guna. Jerawat saya dah tak de !! suka betol lah. Tonner & pelembab dah lama habis. Saya Cuma pakai sabun F/fairies & Medicated Soap with Irgasan tu jek.

Originally Posted by Wan LOSE UR WEIGHT
[http://askmetolooseweight.webs.com/]
salam ziarah...product ni memang bagus..saya dah tengok hasil sabun belina, memang bagus!

Originally Posted by Norm Touch
[http://normtouch.blogspot.com/]
Salam ziarah. Akak dah pakai produk ni dulu. mmg bagus utk kulit jerawat + myk. dulu akak pakai yg ada gambar kucing.

Originally Posted by Kelulut
Wife suruh guna Old master buat sabun mndi. Ketiak dah tiada kesan gelap..nak pakai singlet gi pasar malam pun selamba je skrg hehehehhehe…tak sangka ada produk yg boleh putih kan ketiak.

Originally Posted by Soda
[http://kedaisoda.blogspot.com/]
oyer, lupa nak kasik testi sejak pakai Omaster & cottage ni, mmg terasa la lainnya, cam halus, lembut jek kulit..

Originally Posted by suna
Ksya..dulu sy penah pki tau sabun belina ni. ok sgt2. ni nak try lg. ada discount tak?hehe

Originally Posted by Diya Sakurabloom Online Collections
www.sakurabloom.net
salamsorry.. lupa nak impom ari selasa dah dpt sabun tu... dah guna 3 hari dahh.. seronok je... mula2 ingat nak guna satu2 dulu... tapi tamak lak bukak dua2 sekali..charmaine tu pakai kat muka and old master tu pakai kat badan...saya noticed yg kulit muka dan badan tak kering macam selalu... saya ni kat opis aircond kat umah pun aircond.. mmg kering selalu... selalu nak kene apply moisturizer kat tgn and badan termasuklah pakai vaseline kat bibir...vaseline kat bibir ni ekceli saya ni alerjik... kalo makan pedas2 yg ada lada hitam... kalo kene bibir mesti mengelupas... oohhh mengada2 betul badan bersama tuan2nya sekali kekeeke...so bila pakai charmaine kat muka sental sekali kat bibir...baru 3 hari dah ok dah... hehe best2...seronokla guna.. rase macam nak beli lagi.. (tamak keke)


Originally Posted by EmmaV
Emma guna Old master utk mandi – kulit rsa segar je lps mndi. Kesan gelap kat lutut ketara hilang..
Yg best sekali nak cerita ialah….Sabun sara moon utk muka – biji2 kat muka hilang !!! kulit emma jenis brmnyak & kasar sbb ada jerawat pasir. Skrg tingal bks2 jerawat je. Muka pun dah tak brkilat lagi .. ;) :)

Originally Posted by anabella

[http://strawberionlinestore.blogspot.com/]

err.. ari tuh sy ader beli FF.. bg bf pkai.. alhamdulillah.. jerawat da kurang sket.. muke pown da x berminyak sgt..cume still ade jerawat kcik2.. =]

Originally Posted by amaninacollection

[ http://amaninacollection.blogspot.com/ ]

kak..sori lame tk berkunjung.. selepas pakai english rose ritu hidung dah tak berduri..pigmentasi pun semakin beransur hilang..

1 ulasan: